Lies Braam

Lies Braam

13 juni 1956 - 25 januari 2024

Lies heeft een mooi leven gehad en daar horen mooie herinneringen bij.

Omringd door liefde is Lies verder gereisd en heeft ze ons los moeten laten. De enorme betrokkenheid van zo veel mensen bewijst dat ze veel voor ons allemaal heeft betekend. Daar horen mooie herinneringen, gebeurtenissen en andere gedenkwaardige anekdotes bij. Wij zouden het op prijs stellen als je jouw mooie moment(en) met Lies wilt delen met ons.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 32        Volgende >
Lieve Lies,
Vandaag vanuit Zurich hoor ik van een colega dat jij er niet meer bent…ben in shock en verdrietig … Ik had je een uitnodiging gestuurd en nu begrijp ik waarom jij mij niet antwoord… heel erg bedankt voor 5 jaar samen als VpK specialist te kunnen werken. Jij was geweldig! 🙏 
Op 14 april 2024
om 23:38 getekend door:
R.e.g.i. .B.o.c.k.h.o.r.n.i.
Dit is niet ok
Lieve Lies,
dank je wel voor de fijne gesprekken en alle tips en adviezen. Ik zal je nooit vergeten. Soms belde je even om iets snel door te geven en bleven we zomaar 2 uur babbelen en wat hebben we gelachen soms. Ik vond je een geweldig mens. Rust zacht lieve Lies.❤️ Heel veel sterkte voor de nabestaanden. 
Op 10 april 2024
om 15:44 getekend door:
M.a.r.y.
Dit is niet ok
Voor Lies,

Ik kende lies al heel lang. we waren samen een van de eerste verpleegkundigen in de zorg voor hersentumorpatienten. Ik wist dat ze ziek was. Nog net op tijd , voor het sluiten van dit register, kan ik mijn medeleven tonen. Lies was een prachtig mens. Ik wens haar naasten heel veel sterkte toe. 
Op 26 maart 2024
om 9:36 getekend door:
S.a.n.d.r.a. .B.o.s.s.m.a.n.n.
Dit is niet ok
Hoi Lies,

We hebben vorig jaar febr/maart al afscheid genomen van elkaar middels een goed gesprek in het Ziekenhuis.
Bedankt nog voor alles Lies en een goede reis toegewenst. 
Op 15 februari 2024
om 23:20 getekend door:
F.r.a.n.k. .F.e.y.n.s.
Dit is niet ok
Lieve Lies,

Wat ben jij een machtig mooi mens. Zo authenticiek, zo zorgzaam, zo grappig.
We gaan een pareltje missen maar je hebt een lichtje in ons hart achtergelaten.
Tot de volgende keer, Lies!

Ik hou van je. 
Op 5 februari 2024
om 9:22 getekend door:
J.e.n.n.i.f.e.r. .N.u.i.j.
Dit is niet ok
Arjan en Inge hebben altijd vol liefde over Lies verteld. Allerlei uitstapjes maakten zij samen en er zijn vele mooie herinneringen gemaakt. Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt. Lieve Arjan, Inge en René; veel sterkte gewenst met het verlies van jullie lieve Lies.

Ik kan mij nog goed herinneren dat Inge en ik een keer samen uitgebreid gingen koken in het huis van René en Lies. Allerlei recepten werden gemaakt en er stond ons een heerlijk diner te wachten. René en Lies waren op vakantie, maar kwamen wat eerder terug dan gepland. Toen zaten wij opeens heel gezellig met z’n viertjes te eten. Alles mocht en alles was oké. Bedankt voor de gastvrijheid en deze mooie avond. 
Op 4 februari 2024
om 14:41 getekend door:
N.i.e.n.k.e. .v.V.
Dit is niet ok
Ik heb het geluk gehad om de buurvrouw van Lies en René te mogen zijn toen zij op het Hof van Holland woonde.
Mijn zoon en ik hebben warme herinneringen aan die tijd.
Lies was een pittige lieve dame met een open blik en een vrije mening. Ze was behulpzaam en erg slim, lief en grappig.
Ik wil de familie laten weten dat wij nog vaak aan jullie drieën denken en dat we dankbaar zijn voor de warmte en gastvrijheid die altijd aanwezig was.
Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze heftige tijd.
Liefs Stella en Jamie 
Op 3 februari 2024
om 20:18 getekend door:
S.t.e.l.l.a. .M.a.r.i.s. .v.a.n. .V.l.i.e.t.
Dit is niet ok
Lieve René, Arjan & Inge,

Donderdag mochten wij aanwezig zijn bij het afscheid van Lies. Daar zijn wij heel erg dankbaar voor. Wat een mooie woorden zijn er over jou gezegd, dat kan ook bijna niet anders. De laatste paar jaar hebben wij alleen contact gehad middels kerstkaartjes en waren ook compleet niet op de hoogte van wat er allemaal is gebeurt de laatste jaren, het bericht kwam dan ook echt als een shock binnen. N.a.v. de laatste kerstkaart 2023 hadden we wel door dat er iets was veranderd, alleen jouw naam en er stond een nieuw adres en telefoonnummer. Het nummer had ik net opgeslagen in mijn telefoon met de achterliggende gedachte om begin dit jaar eens even bij te kletsen. Te laat ! Nu heb ik met Lies al een hele mooie tijd mogen beleven dus dat ik überhaupt deel heb mogen nemen aan haar leven is voor mij een grote eer. We hebben meerdere keren op elkaars huis gepast tijdens vakanties. Zo dacht ik jullie een plezier te doen om alles even te stoffen en een bloemetje op tafel te zetten, daarbij nam ik gelijk even die geweldige plant mee die hangt aan de muur, daar heb je vreselijk om moeten lachen want dat hoorde namelijk zo !! Onze kip Loesje die jullie elke morgen even gedag kwam zeggen, de bbq's over en weer. De veel te hoge schutting die we gingen plaatsen en wij het aan jullie kant ook maar gezellig ging maken. De Nieuwjaars Duik, waarbij jullie Marc en Danilo hebben overgehaald. En niet te vergeten onze sportavondjes, we hebben menig excuus erbij gehaald om toch niet te gaan. Jij moest in die tijd ook veel studeren naast je werk, respect !
Maarrrr als we gingen dan hadden we zoveel gesprekstof dat we niet eens door hadden dat we op de loopband stonden, tevens waren we dan ook best fanatiek en vonden we dat we goed bezig waren ! Tijdens deze sessies heb je mij zoveel tips meegegeven ook t.a.v. Storm, daar hebben we heel veel aan gehad tijdens onze reis, tussen E stoffen en conserverings middelen, school en het niet kunnen slapen...! Dus al met al heb ik mijn possie aandacht van jou wel gehad. Inmiddels heb ik alweer wat gesprekjes met jou mogen voeren en als ik het even niet meer weet of gewoon gezellig even met je wil zijn , dan zal ik aan je denken, dankjewel Lies, je bent een bijzonder mens ! 
Op 3 februari 2024
om 15:14 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .v.a.n. .h.e.t. .V.e.l.d.
Dit is niet ok
Ik kende Lies via een gezamenlijke vriendin maar had haar nooit ontmoet. Vorig jaar zat ze in Zeeland en ik ook dus besloot haar op te zoeken.
Ik zou op de koffie gaan maar dat werd ook lunch - borrel en diner. Alsof we elkaar al jaren kenden hebben we zitten praten en lachen over zóveel onderwerpen. De liefde voor Arjan en Inge was in alle verhalen zo duidelijk voelbaar.
Ik heb haar daarna nog bezocht in Zaandam waar we gewoon weer ‘verder’ gingen met praten en lachen.
De laatste keer dat ik bij haar was, was in het Hospice.
We hebben vooral gelachen wat ze heerlijk vond.
“Ik zie veel te veel jankerds aan mijn bed”
Toen ik thuiskwam had ik een app van Lies waarin ze schreef “ onze vriendschap was kort, hevig en intens”
En dat was het. Ik had het niet willen missen. 
Op 2 februari 2024
om 7:42 getekend door:
L.i.a.
Dit is niet ok
Lieve nabestaanden van Lies,

We hebben Lies leren kennen als een lieve, betrokken en gepassioneerde collega. Ze was altijd geïnteresseerd in een ander, ondanks haar eigen ziekte. Hopelijk is het een mooi afscheid geweest vandaag, waarin mooie verhalen over Lies zijn gedeeld. Het OLVG gaat een warme persoonlijkheid missen. Gecondoleerd met dit verlies, veel sterkte toegewenst.

Liefs, Charlotte & Anouk (arts-assistenten OLVG) 
Op 1 februari 2024
om 18:01 getekend door:
C.h.a.r.l.o.t.t.e. .v.a.n. ..t. .H.u.l.l.e.n.a.a.r. .&. .A.n.o.u.k. .D.i.j.k.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Lies,

Dank je wel voor alle humor, adviezen en geweldige inzet voor alle MS patienten en collega's Verpleegkundig Specialisten en Physisian Assistants.

Wat hebben we als Masters in MS altijd ontzettend mooie en inspiratievolle jaren gehad. Als collega verpleegkundig specialist had je altijd geweldige tips en adviezen voor ons allemaal. Op een heerlijk open, duidelijk wijze en met een enorme hoeveelheid humor bespraken we ingewikkelde casuistieken uit het ziektebeeld MS. Altijd was je bereid je in te zetten voor scholingen en adviesraden. Geen vraagstelling was je teveel. Wat hadden we graag nog jaren van je aanwezigheid willen genieten maar helaas heeft je ziekte hier anders in beslist.

lieve Lies we gaan je altijd in onze gedachten en in ons hart meenemen bij alle Master scholingen en internationale congressen. Dank voor alles en rust zacht.

Veel liefs en een dikke kus namens alle collega's
Monique Booy

voorzitter Masters in MS, Nederland en Vlaanderen. 
Op 1 februari 2024
om 12:41 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .B.o.o.y.
Dit is niet ok
Hallo René, Arjan, Inge en familie.
Zojuist hebben wij ( Piet en Els, Wim, Mariet en Niek) vanuit Heythuysen, de afscheidsbijeenkomst van jullie geliefde Lies gevolgd. Wat heet zij intens geleefd. Het was een mooie, sfeervolle dienst.
Nogmaals veel sterkte gewenst. 
Op 1 februari 2024
om 11:50 getekend door:
P.i.e.t. .K.i.e.r.k.e.l.s.
Dit is niet ok
Lieve Arjan, Inge en Renee.
Ik heb zojuist de plechtigheid meegemaakt via internet. Wat een prachtige bijeenkomst. Mooie foto’s. Wat hebben jullie leuke en spannende dingen gedaan zoals onder andere bergbeklimmen, ballonvaart en zwemmen in een ijskoude zee. En wat heeft Lies een carrière gemaakt. Ze was altijd vrolijk en kon veel lachen. Jullie zullen haar missen. Veel sterkte Hannie Kierkels uit Maastricht. 
Op 1 februari 2024
om 10:51 getekend door:
H.a.n.n.i.e. .K.i.e.r.k.e.l.s.
Dit is niet ok
Al sinds onze tijd in de Valeriuskliniek kennen we elkaar al. We waren collega’s die altijd het belang ,het welzijn van onze patiënten voorop stelden. Juist daarom was de onderlinge band zo fijn. Je kon op elkaar rekenen. We bleven elkaar al die jaren tegenkomen op andere plekken. Zij als verpleegkundige van mijn zusje, als. verpleegkundige in het olvg na de ‘watersnood’ in 2015. Ze was er op mijn afscheid in 2019. Het schokte mij enorm te horen dat ze was overleden.
Arjan, je moeder was een warm, serieus, lief en wijs mens.
Ik wens jou en je dierbaren sterkte en het allerbeste toe. 
Op 1 februari 2024
om 10:23 getekend door:
J.o.s.é. .S.p.r.u.i.j.t.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte de komende tijd. Wat fijn dat we Lies haar Uitvaart online kunnen meemaken. We denken aan jullie Peter en Anne-Mieke 
Op 1 februari 2024
om 9:06 getekend door:
P.e.t.e.r. .e.n. .A.n.n.e.-.M.i.e.k.e. .M.a.a.s.e.n.
Dit is niet ok
Lies stond voor rechtvaardigheid. Dat heb ik ervaren na een ziekteperiode waarbij mijn baan op het spel stond. Lies begon daarop een actie. Nog steeds dankbaar voor haar strijdlust.
We hebben jaren samengewerkt, zowel in de Valeriuskliniek als in de VU. En met zo veel plezier. De meest hilarische momenten, waarover ik niet kan uitwijsen, zijn met haar geweest. Slappe lach en schuilen in de spoelkeuken omdat dit toch niet kon.
Dierbaar Lies dat we elkaar nog een paar keer konden treffen met oud collega's om herinneringen op te halen en toch ook weer om te lachen ondanks jouw pijn en ziekzijn.
Dag lieve kordate no nonsens Lies. 
Op 31 januari 2024
om 21:02 getekend door:
A.n.s. .K.u.p.p.e.r.-.S.t.e.e.n.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Ik leerde Lies kennen tijdens de MANP opleiding en was al snel onder de indruk van haar bevlogenheid en kennis. Veel passie verpakt in een warme persoonlijkheid. Wat een groot verlies voor iedereen die haar lief had. Sterkte voor de naasten. John 
Op 31 januari 2024
om 20:10 getekend door:
J.o.h.n. .N.i.e.u.w.v.e.e.n.
Dit is niet ok
Toen wij Lies de eerste keer bezochten in haar nieuwe huisje aan de Tjotterlaan, gaf zij ons vol trots een rondleiding. Vele handen van lieve mensen hadden haar geholpen om er een knus onderkomen van te maken, waarin ze tot rust kon komen en haar hobby van glasblazen kon uitoefenen. Daarvoor had ze ruim meer plek ingeruimd, dan voor haar slaapgedeelte, merkte een ‘helpende hand’ toentertijd op. Evenals voor haar kleding. ‘Tja’, zei Lies, ‘zoveel kleren heb je toch niet nodig? Je kunt maar 1 broek en shirt tegelijk dragen, toch?’ 
Op 31 januari 2024
om 13:09 getekend door:
I.r.m.a.
Dit is niet ok
Ik heb Lies leren kennen tijdens de MANP opleiding tot VS. We hadden meteen een klik samen.
Een sociaal, slim, lief en mooi mens met een stralende lach die mij door de opleiding heen geholpen heeft.
Gecondoleerd met dit grote verlies, Rita 
Op 31 januari 2024
om 7:51 getekend door:
R.i.t.a.
Dit is niet ok
Wij ontmoetten Lies wel eens bij Irma thuis: wat was zij een lieve vrouw!
Arjan en familie van harte gecondoleerd en heel veel sterkte. 
Op 30 januari 2024
om 22:48 getekend door:
H.e.n.n.y. .e.n. .A.n.d.r.é. .v.a.n. .V.e.e.n.
Dit is niet ok
       1 2       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Arjan Kempes
op 27 januari 2024
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Arjan Kempes:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Lies Braam

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto